Το σκάφος σας, είτε προορίζεται για προσωπική αναψυχή ή για ενοικίαση, είτε είναι μηχανοκίνητο ή ιστιοφόρο, είτε είναι ταχύπλοο ή μη, δεν αποτελεί απλά ένα ακόμα περιουσιακό στοιχείο σημαντικής αξίας.

To σκάφος είναι τρόπος ζωής και προσφέρει μία μία μοναδική ποιότητα και αίσθηση ελευθερίας.

Η ασφάλιση του σκάφος σας καθίσταται απαραίτητη, καθώς οι κίνδυνοι που το απειλούν είναι πολύ περισσότεροι από κάθε άλλο μεταφορικό μέσο, τόσο λόγω του χώρου στον οποίο κινείται, όσο και λόγω της πολυσύνθετης κατασκευής του.

H Encore Insurance προσφέρει πλήρεις λύσεις ασφάλισης σκαφών με τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα της αγοράς και σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο κλάδος ασφάλισης σκαφών περιλαμβάνει τις υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις αστικής ευθύνης καθώς και ασφαλίσεις κατά ζημιών του ίδιου του σκάφους, που μπορεί να προκληθούν από φωτιά, βύθιση, κλοπή, αμέλεια πληρώματος, ρύπανση, κ.λ.π..

Επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας ποιες είναι οι ανάγκες που εσείς θέλετε να καλύψετε. Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας εξηγήσουν αναλυτικά τι περιλαμβάνουν τα συμβόλαια και θα λύσουν κάθε απορία σας.