Μια ιστορία 181 ετών!

Ο όμιλος Generali ιδρύεται στις 26 Δεκεμβρίου 1831. Στην Ελλάδα εγκαθίσταται το 1886, με την ίδρυση του επίσημου πρακτορείου - Γενικές Ασφάλειες Τεργέστης.

Το 1986 ιδρύεται η εταιρία Generali Life, η οποία δραστηριοποιείται στις ασφάλειες ζωής και υγείας, καλύπτοντας ατομικούς και ομαδικούς κινδύνους.

Το 1991, στο πλαίσιο της γενικής πολιτικής για τοπική και λειτουργική αυτονομία, ιδρύεται η Generali Hellas, η οποία συνεχίζει τις δραστηριότητες που ξεκίνησε ο Όμιλος το 1886 στις γενικές ασφάλειες.

Από τις αρχές του 2000 μια νέα περίοδος έχει αρχίσει για την παρουσία της Generali στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Με γνώμονα πάντα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και εχέγγυα τη διεθνή γνώση και την οικονομική δύναμή της, η Generali προχωράει στην υλοποίηση ενός προγράμματος δράσης για περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της και δημιουργία νέων προϊόντων, γεγονός που τη φέρνει ένα βήμα μπροστά στις εξελίξεις της αγοράς και της επιτρέπει να αισιοδοξεί για το μέλλον.

Η συμμετοχή της Generali στα μεγαλύτερα τεχνικά έργα της χώρας, όπως το Αττικό Μετρό, η Εγνατία Οδός, το Αεροδρόμιο και τα Ολυμπιακά Έργα, καθώς και η ανάληψη μεγάλων βιομηχανικών και εταιρικών κινδύνων, επιβεβαιώνουν καθημερινά το κύρος και την αξιοπιστία της.

Η Generali υπόσχεται ότι θα είναι πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της, με όραμα την παροχή σταθερά ποιοτικών υπηρεσιών που θα ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της ζωής και της κοινωνίας.